Polierbeton

Heb jij ook lang getwijfeld over gepolierde beton? Ik ook, maar ik geniet nog iedere dag van mijn gepolierde vloer. Vrienden en kennissen geven me nog altijd complimenten over het tijdloze karakter en de properheid van mijn  vloer. Vooral dat laatste was een bezorgdheid, maar mijn vakman gaf me enkele tips waardoor ik iedere seconde van mijn keuze kan genieten. Belangrijk, doenbaar, en eigenlijk o zo simpel: een eenmalige reiniging en  bescherming. Mijn vloer was onmiddellijk stofvrij en vlekken zijn gemakkelijk en zonder gevolgen te verwijderen.
                                    Rebecca V., G

 

 

Beste

 

U investeerde recent in gepolierde beton, wat ongetwijfeld ook een weldoordachte keuze was. Begrijpelijk. Net zoals Rebecca is een stijlvolle én propere leefomgeving belangrijk voor u, daarom koos je voor een polybeton.

Uw vloer is zeer bepalend voor de uitstraling van uw gebouw. Bovendien is uw vloer altijd in het zicht. U wilt ook het beste voor uw gepolierde betonvloer? Dan kunnen wij er voor zorgen dat u zorgeloos kan genieten, want gebruiksgemak staat toch bovenaan de voordelen van zo'n vloer? Voor een optimale grondreiniging is het dan ook heel belangrijk dat u de juiste producten gebruikt.

 

Een eenmalige reiniging en behandeling versterkt uw keuze voor een gepolierde betonvloer.

Ik kan u zeker Sales and More aanbevelen. Zij beschikken over een uitgebreid gamma aan professionele schoonmaakproducten. Op salesandmore.be vindt u onder 'Stone care' enkele producten die uw vloer de bescherming geven die het verdient.

  • De Grondreiniger R155  is het ideale product om uw vloer een eenmalige dieptereiniging te geven.
  • Vervolgens kan u met Silicaatfluaat P709 uw vloer eenmalig nabehandelen.
  • Ten slotte geniet u verder zorgeloos van uw betonvloer.

Waarom stellen we dit voor? Omdat we trots zijn op onze vloeren die we leggen, en omdat we zeker zijn dat u deze trots deelt.